Hamar kommune

Innlandets urbane hjerte - midt i Hamar Sentrum

Innlandets urbane hjerte - i Hamar

Levende sentrumsservice som forankrer Hamars historie og samfunnsånd

Ingen tags registrert
vurderinger
Folk bruker vanligvis her
Hamar Kommune logoHamar kommune

Om oss

Velkommen til Hamar – Innlandets urbane hjerte! En hovedpuls i regionen, hvor glede og minner skapes hver eneste dag gjennom ulike møteplasser.

Hamar er Innlandets største by og et vitalt sentrum for Hamarregionens nærmere100.000 innbyggere. Med sentral beliggenhet vel en time fra Oslo, et mangfoldigkultur- og idrettsliv, og gode oppvekstvilkår, er Hamar en attraktiv by i vekst. Og det hele toppes med et attraktivt nærings- og handelsmiljø og restauranter, puber og utsteder som får pulsen til å slå litt ekstra. Og nærheten til Mjøsa kan ikke beskrives, den må oppleves.

Når vi sier at vi er et urbant hjerte, er det fordi vi ønsker å legge til rette for at både innbyggere og tilreisende skal trives ekstra godt. Og det er kanskje det vi er aller best på; å dele gode opplevelser gjennom å møtes. Det er derfor vi også sier at her er det nærhet til det meste. Vi har kort vei til alt, og vier samtidig nære resten av verden gjennom vei og bane.

Vi kommer nærmere hverandre på mange måter i Hamar, og sjelen vår er en blanding av tradisjon og fornyelse. Vi er stolte av historien vår og det vi står på skuldrene av, samtidig som vi tør å ta sats for å utvikle oss for fremtiden.

Vi håper du også kommer nær oss gjennom tilbud og tjenester, ord og toner, liv og røre. Det er i møtet mellom mennesker magien oppstår.

På stedet

Ingen fasiliteter registrert...
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
Hamar kommune

Kontakt oss

Vi ser frem til å høre fra deg

Åpningstider

M
T
O
T
F
L
S
Gjelder ikke ved høytider og anledninger.

Foreslå en endring? Meld fra her.

gode tilbud i Hamar sentrum på epost

Registrer din epost nedenfor.
Få tilsendt tilbud fra unike butikker i trivelige Hamar sentrum.

KOMMER SNART
Utmerket! Vi vil sende deg supre tilbud etter hvert.
Upps... Noe gikk galt. Prøv igjen.
SMS med tilbud i Hamar sentrum