Om Hamar sentrums forening

Hamar Sentrum er hjertet i Hamar. Et levende sentrum som er i kraftig utvikling hva tilbud gjelder for de som bor her, de som skulle ønske at de bodde her, de som besøker oss og de som driver næring her. Vi er dedikert til å styrke og utvikle et dynamisk og tiltalende sentrumsmiljø gjennom våre butikker og det å påvirke Hamar til å utvikle sentrum i takt med tiden.
Gjennom vår lidenskap og engasjement for Hamar, er målet vårt å fremme vekst og suksess for våre medlemmer, ved å tilrettelegge for unike shoppingopplevelser og styrke næringslivets konkurransekraft.
Med et tydelig fokus på samarbeid og fellesskap, organiserer HSF varierte aktiviteter og event som ikke bare bringer liv til byens sentrum, men også understøtter og feirer våre lokale virksomheter.
Fra spennende salgsdager til kulturelle arrangementer, jobber vi kontinuerlig for å gjøre Hamar sentrum til et levende og inviterende sted for alle. Hos Hamar Sentrums Forening er vi engasjerte i å skape et blomstrende handelsmiljø hvor butikker og næringer kan vokse og trives, og hvor hvert besøk blir en ny oppdagelse.

Konsert i Hamar sentrumFolk i strandgata i Hamar utenfor Larsen kafe
47+
Butikker
Se alle her
5000+
Kjøp per dag
Sånn cirka
100+
Hyggelige ansatte
Ser frem til ditt besøk

Møt din kontaktperson

Hamar Sentrums Forening består av mange engasjerte sjeler, men for å gjøre det enkelt gir vi deg ett kontaktpunkt.

Engasjert av Hamar Sentrums Forening til å fremme næringer i våre lille trivelige bykjerne

Styret i Hamar Sentrums Forening

Styreleder:
Anne Live Giset - Giset AS

Styremedlemmer:
Vidar Haugen - Clarion Collection Hotel Astoria
Lene Knudsen Helgestad - Hamar Glasmagasin
Ann Kristin Olsen - Holland Atelier og Foto
Tor Rullestad - Hamar Kulturhus
Hanne Hønningstad - FINT as
Sigurd Haavarsen - Follestad

Kontakt oss i dag

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit purus eu sem nisi eu in cras amet felis nunc ut et ultrices ipsum venenatis vitae velit proin dui.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet nedenfor og få svar på epost eller telefon.

Mjøsa ved Hamar
insertpageurl

Takk for meldigen

Vi svarer deg så snart som mulig
Uups! Noe gikk galt. Vennligst forsøk igjen.

Ofte stilte spørsmål

Her er de vanligste spørsmål vi får. Se om du finner svar på det du lurer på.

Hvem er medlemmer i foreningen?

Medlemmene i Hamar Sentrums Forening spenner over et bredt spekter av virksomheter, inkludert butikker, restauranter, kaféer, tjenesteleverandører, og kulturelle institusjoner.

Vår medlemsbase representerer en mangfoldig blanding av etablerte bedrifter og nystartede virksomheter, alle med et felles ønske om å bidra til og dra nytte av et levende og attraktivt Hamar sentrum.

Vi verdsetter det unike bidraget hver enkelt medlem bringer til fellesskapet, og arbeider for å støtte alle fra lokale enkeltmannsforetak til større etablerte virksomheter i deres streben etter vekst og suksess i sentrum av Hamar.

Ved å forene en bred variasjon av virksomheter, skaper vi et dynamisk og inkluderende miljø som fremmer samarbeid og innovasjon i hjertet av Hamar.

Gå til siden Butikker for full oversikt over alle medlemsbedriftene.

Hva gjør foreningen?

Hamar Sentrums Forening arbeider dedikert for å fremme og styrke Hamar sentrum som et levende og attraktivt sted for alle. Dette oppnår vi gjennom ulike initiativer og prosjekter som inkluderer arrangementer, markedsføringskampanjer, og samarbeid med lokale forretninger og tjenesteleverandører.

Vårt mål er å skape en blomstrende bykjerne som tiltrekker seg både innbyggere og besøkende, bidrar til økonomisk vekst, og forbedrer livskvaliteten i området.

Hvilke fordeler gir medlemsskapet?

Medlemskap i Hamar Sentrums Forening byr på en rekke fordeler.

Vi hjelper deg med å øke din virksomhets synlighet og markedsføringsmuligheter. Som medlem får du verdifull eksponering på hamarsentrum.no, som er en sentral ressurs for lokalbefolkningen og besøkende. En unik plattform for å fremheve din virksomhet, dine nyheter og dine tilbud. Her får du ekstra synlighet og større sjans til å bli funnet av dem som googler etter dine produkter og tjenester.

Videre inkluderer ditt medlemskap muligheter for å bli fremhevet i lokale medier gjennom våre markedsføringskampanjer og presseinitiativer, noe som gir ytterligere rekkevidde og oppmerksomhet i lokalsamfunnet.

Sammen med nettverksbygging og samarbeidsmuligheter, tilbyr foreningen også tilgang til rådgivning for å videreutvikle din bedrift.

Disse fordelene er skreddersydd for å booste din virksomhets tilstedeværelse og suksess i Hamar sentrum, samtidig som vi sammen jobber mot et blomstrende og tiltrekkende bysentrum.

Ta kontakt med oss for å høre mer om fordelen du vil dra nytte av!

Hvordan kan min bedrift bli medlem?

For å bli medlem i Hamar Sentrums Forening, kan din bedrift enkelt starte prosessen ved å ta kontakt med oss på en av måtene vist ovenfor.

Vi svarer deg så snart som mulig med info om et par kjappe detaljer som må på plass.

Hva koster medlemsskapet?

Medlemsskapet i Hamar Sentrums Forening har en minimal kost som beregnes basert på antall årsverk din bedrift har. Denne modellen sikrer at avgiften er rettferdig og tilgjengelig for bedrifter av alle størrelser, fra små foretak til større virksomheter.

For nøyaktige priser og mer detaljert informasjon om hvordan dette regnes ut for din bedrift, oppfordrer vi deg til å kontakte oss på en av måtene vist ovenfor.

epost

Annet spørsmål?

Finne du ikke svar på det du lurer på? Kontakt oss.