Finn butikker, kafeer og restauranter i Hamar sentrum

Bruk søkefeltet og nedtrekksmenyene for å filtrere

Utforsk butikker

Kategori
Type sted
Produkter / Tjenester
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Viser 
0
 av 
0
Fjern filtrering
Restaurant
Pizza
Kose seg
Øl og vin
Lunsj

Velkommen til Pizzanini, en sjarmerende legendarisk pizzarestaurant midt i hjertet av Hamar sentrum. Når lysten på et deilig måltid melder seg, er vår koselige restaurant i Torggata 24 stedet å besøke. Her kan du slappe av og virkelig kose deg med venner eller familie over en av våre rykende ferske pizzaer, laget fra bunnen av med kjærlighet og de fineste råvarer.

Hos Pizzanini forstår vi at god mat er mer enn bare næring; det er en grunn til å samles og skape minner. Derfor sørger vårt vennlige personale for at hver gjest føler seg velkommen og ivaretatt, fra det øyeblikket du trer inn i varmen fra vårt livlige pizzakjøkken til det siste, tilfredsstillende biten av din håndverkspizza. Bli med oss for en autentisk smak av Italia, rett her i Hamar. Gled deg til et avslappende avbrekk fra hverdagen, i en atmosfære der hver dag føles som en spesiell anledning.

Restaurant
Overnatting
Restaurant
Velkommen til Hotel Astoria – en perle av komfort midt i hjertet av Hamar. Ideelt plassert i Torggata 23, byr vi på moderne overnatting for den kresne gjest. Hotel Astoria sørger for at oppholdet ditt blir av høyeste kvalitet, uten at det går på bekostning av den uformelle og hjemmekoselige atmosfæren som våre gjester verdsetter. Å bo hos oss er mer enn bare et sted å sove. Her er du invitert til å fordype deg i en opplevelse hvor frokost, fristende snacks og et herlig utvalg av kveldsmat står klart til å tilfredsstille dine kulinariske behov – alt inkludert i prisen. Vi har analysert både behovene til våre gjester og tilbakemeldinger for å kunne tilby et opphold som overgår forventningene. Og det er akkurat det vi ønsker å fortsette med – å gi deg en opplevelse som føles ekstraordinær, men samtidig så hjemlig og behagelig at du vil returnere gang på gang. Velkommen til ditt neste hjem i Hamar.
Hotel
Kaffebar
Kaker og hvetebakst
Kose seg
Lunsj

Midt i hjertet av Hamar sentrum, i den livlige Torggata 53, finner du Kai og Mattis – ditt nye yndlingssted for avslappende stunder og deilige smaker. Når hverdagens kjas og mas blir for mye, er det her du trekker deg tilbake for å kose deg med en varm kaffekopp og unike kakeopplevelser du sent vil glemme.

Vil du ta lunsjen ute? Kai og Mattis er et supert utvalg kjappe matretter for en særdeles god lunsjpause.

På Kai og Mattis florerer det av hyggelige smil, duften av fersk espresso, og et lokalt preg som inviterer inn til samhold og gode samtaler. Enten du er på jakt etter et lunt hjørne å nyte en leskende latté i, eller et samlingspunkt for å dele latter og historier over en kakestykke, er vår kafé stedet å være. La Kai og Mattis bli din oase i byen, hvor hver slurk og hver bit innbyr til å senke skuldrene og simpelthen bare nyte øyeblikket. Velkommen til et pusterom av velbehag!

Kafe
Underholding
Kunst
Teater
Konserter
Aktiviteter

Midt i hjertet av Hamar sentrum blomstrer en av byens perler – Hamar Kulturhus. Siden åpningen i 2014 har dette moderne mesterverket, skapt av de danske arkitektene Tegnestuen Vandkunsten, blitt en vital møteplass for både fastboende og besøkende. Med et kaleidoskop av underholdning -fra høykvalitets konserter til gripende teaterforestillinger, er hvert besøk en ny mulighet for berikelse og glede.

Leter du etter den perfekte gaveideen? Overrask dine kjære med billetter til en uforglemmelig forestilling eller en kunstopplevelse som de vil sette pris på. Hamar Kulturhus tilbyr også et mylder av aktiviteter for alle aldre, inkludert familiekinoer og kunstutstillinger som er lette å elske og vanskelige å glemme. I tillegg huser Hamar Kulturhus mang en forening innen dans, musikk, korps, teater m.m.

Uansett om du er en kunstner på jakt etter inspirasjon eller en entusiast som er klar for å dykke inn i kunstanalyser, finner du et hjem i Hamar Kulturhus, byens storstue for kunst og kultur. Vær en del av historien som utfolder seg hos oss. Velkommen!

Kaffebar
Kaker og hvetebakst
Lunsj
Kose seg
Pynt og interiør
Midt i vakreste delen av Hamar finner du et fristed og møteplass hvor kos er nøkkelordet – Larsen Kafe. Beliggende midt i Strandgata, er dette stedet en perle for kaffeelskere og livsnytere. Bli møtt av en varm atmosfære og den innbydende duften av spesialkaffe, håndverket til Larsens dyktige baristaer. Ta et vel fortjent pusterom og sett deg ned med utsikt gjennom de store vinduene – føl kraften i bypulsen uten å la været berøre deg. Mens øynene dine tar inn det livlige bylivet, kan du suge inn roen fra en komfortabel krok hos Larsen Kafe. Her kan du ikke bare kose deg med en kopp ferskbrygget kaffe, men også la deg friste av både interiør og klær, nøye utvalgt for å gi deg den lille ekstra gleden. Hos Larsen Kafe finnes det ingen aldersgrenser. Alle som trer inn, fra den yngste til den eldste, skal kjenne seg hjemme og velkommen. Når livet krever en pause, er Larsen Kafe ditt pusterom.
Kafe
Kaffebar
Kaker og hvetebakst
Kaffe, te og utstyr
Lunsj
Kose seg
Velkommen til Cafe Gravdahl, en av Hamar sentrums koseligste kaféer, hvor varmen fra vårt vennlige personale kun matches av den fristende aromaen av ferskbrygget kaffe. Beliggende på Torggata 32, er Gravdahl et populært samlingspunkt for både lokale og tilreisende. Når du trer inn i vår sjarmerende kafé, vil du oppdage et sted hvor tiden synes å stanse. Her kan du nyte et mangfold av hjemmebakte kaker, nysmurte smørbrød, og selvfølgelig – en utmerket kopp kaffe. Vi legger vår stolthet i å bruke lokale råvarer, og hver munnfull reflekterer regionens rike smaker. Enten du er på utkikk etter et sted for en rolig lunsj, et møte over deilig kaffe, eller et avslappende pusterom i hverdagen, er Cafe Gravdahl stedet å gå. Drop by og la oss gjøre dagen din litt lysere – en kaffekopp om gangen.
Kafe
Bøker
Lesestoff
Gaveideer
Midt i hjertet av Hamar sentrum, på Torggata 32, finner du en skjult skatt for alle leseentusiaster – Norli Gravdahl Bokhandel. Her venter en verden av kunnskap og fantasifulle eventyr innenfor de velassorterte hyllene. Vi på Gravdahl er stolte over å tilby våre kunder et bredt utvalg av bøker og bokhandelrelaterte varer i alle kategorier. Vårt personale brenner for litteratur og står alltid klare til å veilede deg i ditt neste litterære valg, enten det er for lærdom eller evasjons glede. Neste gang du er på utkikk etter den perfekte gaven, husk at en bok kan være en kilde til evig inspirasjon. Gaveideer florere hos oss, og vi hjelper gjerne til med å finne det perfekte lesestoffet som garantert vil glede. Besøk oss i dag, og la oss sammen analysere dine litterære behov og ønsker for å finne din og dine kjæres nye favorittbok. Nyt også en deilig kaffe på Cafe Gravdahl som ligger i samme lokalet
Bokhandel
Verktøy
Velkommen til AB Jernvare, Hamar sentrums skattkiste for alle som er begeistret for verktøy og praktisk håndarbeid. Med over 13.000 forskjellige duppeditter på lager, er vi et mekka for mekkere. Hos oss på Østregate 32 finner du akkurat det du trenger for å realisere dine prosjekter, store som små. Fra de siste nyvinningene innen kraftig elektroverktøy, til de fineste detaljene i vårt sortiment av manuelle redskaper, står vårt hyggelige personale klare til å bistå deg med veiledning og eksperttips. Vi forstår viktigheten av både kvalitet og funksjonalitet. Ta turen innom for en hyggelig prat, bli inspirert av vårt brede utvalg, og kanskje vil våre omhyggelig utformede verktøy bli den neste store bidragsyteren i ditt skaperverk. Hos AB Jernvare er både kvalitet og kunnskap alltid innen rekkevidde.
Jernvareforhandler
Herrefrisør
Barbering

Velkommen til Cut Throat Barbershop – Hamar sentrums skjulte perle for herrer som verdsetter tradisjonelle barberkunster og moderne styling. Plassert sentralt i hjertet av byen, på Torggata 41, er vår barbershop mer enn bare en barbershop; det er en opplevelse av håndverk og stil.

Her finner du dyktige barberere med en genuin lidenskap for sitt håndverk, klar til å gi deg en presis klipp, formidle siste hårtrender, eller skape den klassiske barberopplevelsen med varme håndklær og skarpe barberkniver. Vi ved Cut Throat Barbershop tilbyr en avslappende atmosfære der du kan trekke pusten mens vi tar vare på ditt utseende.

Bli med i vår eksklusive krets av kunder som allerede stoler på vår ekspertise. La oss gi deg det lille ekstra slik at du kan gå ut av døren med nytt mot og en stil som vekker oppmerksomhet. Bestill din time i dag – din neste stil begynner hos oss.

Frisør
Dyr, hund og katt
I hjertet av Hamar Sentrum, i livfulle Torggata 56, ligger Anitas hund og katt – en skattekiste for enhver dyreentusiast. Dette er stedet hvor kjærligheten for våre firbeinte venner går hånd i pote med kvalitet og omsorg. Leter du etter det perfekte utstyret til din hund eller katt? Anitas hund og katt tilbyr et bredt utvalg av produktene som får haler til å logre og mjauende munnviker til å smile. Med praktisk betalt parkering rett ved døren, er besøket ikke bare en glede for din pelskledde venn, men også en fryd for deg. Butikken ønsker alle velkommen med åpne armer; den er barnevennlig, handikapvennlig og selvsagt, dyrevennlig. Når det kommer til betaling, er det enkelt og bekymringsfritt. Sveip ditt Visa-kort, og vips, er både du og din firbeinte følgesvenn et skritt nærmere nye eventyr – takket være Anitas hund og katt, din dedikerte partner i dyreomsorg.
Dyrebutikk
Kunst
Underholding
Aktiviteter
Utenom det vanlige
Teater
Velkommen til Hamar Teater, en perle for alle som elsker underholdning og kunst, strategisk plassert i hjertet av Hamar sentrum på Strandgata 23. Vår forretning er ikke bare et teater; det er et kulturelt møtepunkt hvor hver forestilling er en unik opplevelse som fanger og beriker sinnet. Her, blant de historiske veggene, kan du dykke ned i et hav av aktiviteter – fra gripende skuespill og spennende konserter til dans og stand-up komedie. Vi tror at en kveld hos oss ikke bare er en forestilling, det er en fortryllende reise gjennom kreative uttrykk. Gjør deg klar for en uforglemmelig teateropplevelse hvor lidenskap møter prestasjon og hvert øyeblikk på scenen fanger essensen av kunstnerisk vibrasjon. Bli med oss på Hamar Teater, der hver forestilling blir et minneverdig kapittel i din personlige bok av kulturelle skatter.
Teater
Spa
Hudpleie
Fotpleie
Voksing
Ansiktspleie

Velkommen til Hvil Vingene Dagspa, ditt lille pusterom i Hamar sentrum, lokalisert i hjertet av byens ro på Parkgata 13. La byens kjas og mas bli et fjernt minne idet du krysser terskelen til en oase av ro, hvor helse og velvære er vår høyeste prioritet. Hos Hvil Vingene Spa tilbyr vi en rekke behandlinger som er nøye utformet for å fornye kropp og sinn.

Våre erfarne terapeuter bruker kun de fineste naturlige produktene, og sørger for at hver behandling tilpasses dine unike behov. Enten det er en beroligende massasje, en oppfriskende ansiktsbehandling, eller en revitaliserende kroppsskrubb, er vårt mål å hjelpe deg med å finne din indre balanse og og glede. Ta det første steget mot en ny du, og opplev ultimat avslapning hos Hvil Vingene Dagspa. Ditt velværehjem venter på deg.

Husk: Vi har gavekort ;)

Spa
Herrefrisør
Barnefrisør
Drop-in
Velkommen til Aria Frisør, din frisør for herre og barn midt på Østre Torg i Hamar sentrum. Når du stiger inn dørene hos oss i Grønnegata 40, merker du straks at her handler det ikke bare om klipp og farge, men også om den hyggelige atmosfæren. Våre dedikerte frisører er ikke bare hyggelige mennesker og dyktige, men de er også lyttende ører som sørger for å gi deg din personlige stil. Vi forstår at tiden i frisørstolen er din tid, og vår oppgave er å sørge for at du forlater oss med et smil om munnen og et sveip av selvtillit. Gjør en avtale hos Aria Frisør i dag. La oss vekke frisyren til liv, slik at du kan forlate fornøyd og fin.
Frisør
Sjømat, fisk og skalldyr
Utenom det vanlige
På hjertet av Hamar sentrum, blant byens liv og røre, finner du en skatt av en fiskebutikk for den kresne sjømatentusiasten. Knutstad & Holen lyser opp Grønnegata 24 med sine fargerike fiskeutstillinger og lokkende lukt av hav. Dette er ikke bare en butikk, det er en sjømatdestinasjon hvor hver detalj vitner om kvalitet og omsorg for matutvalget. Tanken på ferske reker, saftig kveite, eller kanskje et pust av havet med østers og kamskjell får vannet til å renne i munnen på de besøkende. Med et sortiment utenom det vanlige, tar Knutstad & Holen deg på en smakstur langs den norske kysten og til eksotiske farvann. La deg forføre av raffinerte delikatesser og den lokale fanget fisken, presentert med kunnskap og et smittende engasjement. Knutstad & Holen er ikke bare en butikk, det er en valfartsdestinasjon i Hamar som står med åpne dører for alle – fra nysgjerrige nybegynnere til de mest dedikerte sjømatelskere. Her finner du både sjøens skatter og hjerterom - velkommen inn for en handel som pirrer sansene og beriker hverdagen!
Spesialmatbutikk
Foto

Velkommen til Holland Atelier og Foto, din lokale fotobutikk i Strandgata 33 - i hjertet av Hamar sentrum.

Produkter og tjenester:
Stort utvalg rammer, album og tilbehør.
Scanning av dias-negativer
Passfoto, drop-in
Reparasjon av gamle bilder.
Barnefoto og portrettfoto.

Bilder fra mobil lager du lett på våre maskiner selv - ferdig på 1-2-3-

Et bilde på skrå - et bilde på snei - et bilde ønsker alle seg!
Dine bilder er gode minner.
Vi hjelper deg med tips og råd for å få de beste resultater.

Fotobutikk
Dameklær
Utenom det vanlige
Brystproteser
Kompresjonstøy
Alle størrelser

Velkommen til Lille Lone, din nye favoritt klesbutikk som ligger hjertelig til i Hamar sentrum på Strandgata 55. Når du trer inn i våre dører, blir du møtt av en verden full av stil og kvalitet. Her finner du nøye utvalgte klær som speiler de nyeste trendene og klassiske snitt som aldri går av mote. Vi har klær i alle størrelser, samt ting utenom det vanlige som kompressjonstøy, brystproteser med mer.Vi i Lille Lone forstår verdien av personlig preg og ønsker å bidra til at hver enkelt kunde finner plaggene som ikke bare kler dem, men også utstråler individuell stil og komfort. Enten du er på utkikk etter hverdagsantrekket som løfter humøret, et elegant grep for den spesielle anledningen, eller bare er nysgjerrig på hva sesongens mote har å by på, vil vårt vennlige team sørge for at du forlater butikken med et smil og klær du elsker. Kom innom Lille Lone i dag, og kle deg til den du er og det livet du lever!

Klesbutikk
Hudpleie
Neglebehandling
Voksing
Massasje
Fotpleie
Oppdag ditt eget velværeunivers midt i hjertet av Hamar. Velkommen til Hud Kropp & Sjel, hvor hver behandling blir en unik opplevelse for deg som søker harmoni og fornyelse. Vår intime oase i Storhamargata 22 er et sant helse- og velværesenter, hvor vårt dyktige team bestående av Cicilie, Anniken og Mariana, leverer skreddersydde og profesjonelle behandlinger med en personlig signatur. Lengter du etter silkemyk hud, pleide føtter, eller bare en pause fra hverdagens stress? La våre autoriserte eksperter forføre dine sanser mens de tar hånd om din skjønnhet og trivsel. Og hvis du er på utkikk etter den perfekte gave, er våre gaveideer et tegn på oppmerksomhet som vil glede enhver mottaker. Stig inn i våre lyse lokaler; et sted hvor hver detalj er dedikert til din hud, kropp og sjel. Bli med oss på en reise til fullstendig avslapning og forvandling.
Hudpleieklinikk
Damefrisør
Herrefrisør
Barnefrisør
Velkommen til Kutt & Chris, din trivelige frisør midt i smørøyet av Hamar sentrum! Beliggende på Stortorget, er vårt kreative og moderne frisørsalong en samlingsplass for alle som søker en forandring eller bare vil pleie sitt hår med omtanke. Vårt team av erfarne frisører sørger for at hvert klipp og hver styling er skreddersydd til deg, din stil og din livsstil. Hos Kutt & Chris tror vi på detaljer og personlig tilnærming. Vi lytter nøye til dine ønsker, og med saks og kam i hånden forvandler vi din vision til virkelighet, enten det er en trendy bob, klassiske lag eller en vågal fargeskift. Vi lever for de små øyeblikk av glede når du ser det nye deg i speilet. Steg inn i vår salong for en oppkvikkende og fornyende opplevelse – hvor din tilfredshet er den høyeste prioritet. Ditt neste hår-eventyr begynner hos oss på Kutt & Chris!
Frisør
Kunst
Kunstutstillinger
Kunstutsalg
Aktiviteter
Utenom det vanlige
Opplev kreativitet og inspirasjon hos Kunstbanken i Hamar sentrum, beliggende i den historiske Norges Bank bygningen fra 1901, på Parkgata 21. Dette levende kunstsenteret er en arena for samtidskunst som lever og ånder for å formidle kunstens språk til publikum. Med en spennende kalender full av skiftende utstillinger, viser Kunstbanken et mangfold av kunstverk både fra norsk og internasjonal scene. For deg som søker underholdning og aktiviteter som beriker sinnet, tilbyr Kunstbanken mer enn bare et galleribesøk. Barn og unge oppfordres til å engasjere seg, lære og vokse gjennom kunstens mange uttrykk, støttet av senterets dedikerte formidlingsarbeid. Og for kunstentusiaster, kan en dypere kunstanalyse finnes i de regelmessige kursene og seminarene som tilbys. Ikke gå glipp av Kunstbankens ulike festivaler, inkludert den dynamiske Performancefestivalen og den nyskapende Kunstfestivalen. Dette er et sted der kunsten ikke bare ses – den oppleves. Ta turen innom Kunstbanken for en dose kultur som vil forfriske og inspirere.
Kunstgalleri
Dameklær
Barneklær
Ungdomsklær
Gaveideer
Velkommen til Lindex, din personlige oase av stil midt i hjertet av Hamar sentrum, beliggende midt i den sjarmerende gågata. Lindex er ikke bare en klesbutikk; det er en destinasjon for deg som verdsetter det lille ekstra i garderoben. Her finner du nøye utvalgte plagg som skriker kvalitet og trend, det perfekte stedet for motebevisste sjeler. Når du trer inn gjennom dørene hos Lindex, vil du møte et hav av tekstiler som oser av individualitet og stil. Fra sofistikerte hverdagsantrekk til det du trenger for å skinne på sesongens alle fester, vårt sortiment innbyr til en spennende klessafari. Hvert plagg er valgt med kjærlighet for mote og en forståelse for våre kundenes unike stil. Besøk oss i Torggata 52 og opplev en verden av klær som både inspirerer og fornyer. La Lindex bli din faste følgesvenn i jakten på det perfekte uttrykket!
Klesbutikk
Tekstiler
Håndarbeid
Garn
Syutstyr

Velkommen til Varebørsen, din lokalforretning for tekstiler med det lille ekstra, beliggende i hjertet av Hamar, på Torggata 52. Her finner du et rikholdig utvalg av kvalitetstekstiler som gir hjemmet ditt en følelse av unik personlighet. Varebørsen er stedet for deg som søker det unike, det utenom det vanlige.

I butikken vår kan du forvente deg en vennlig atmosfære der lidenskap for faget og kjærlighet til materialer kommer til syne i hvert eneste produkt. Enten du er på utkikk etter myke, innbydende stoffer til stuen, elegante gardiner som oser av stil, eller fargeglade tekstiler for å sprite opp soverommet, har vi noe for enhver smak.

Vi i Varebørsen forstår viktigheten av tekstilenes rolle i å gjøre et hus til et hjem. Stikk innom oss for en inspirerende handel – hvor kvalitet og estetikk går hånd i hånd!

Garn og tekstilbutikk
Ungdomsklær
Skateboard
Utenom det vanlige
Å rulle innom M&T Andersen i Hamar sentrum er som å sette hjulene i gang mot en verden hvor skatekulturen og stilen er i sentrum. Beliggende i Torggata 76, er dette ikke bare et sted du finner det nyeste skateboardutstyret, men også en unik samling av klær som lar deg uttrykke din personlige stil både på og utenfor rampen. Med en lidenskap for sporten og en nese for kvalitet, tilbyr M&T Andersen et nøye kurert sortiment av boards, trucks og hjul som tilfredsstiller nybegynnere så vel som erfarne skatere. Men det stopper ikke der; med en knippe av de fresheste merkene, finner du alt fra praktiske hoodies til stilige caps. Her kan du komme så mye du vil, og finne alt – fra det lille ekstra som gir deg gliset på leppene mens du shreder, til det helt spesielle som skiller deg ut i mengden. M&T Andersen gjør alt for at du skal kunne leve og ånde for skateboardlivsstilen, med et smil og service i verdensklasse. Bare si ordet, og de står klare for å hjelpe deg – lysene er alltid på for deg i M&T Andersen.
Klesbutikk
Glass og servise
Pynt og interiør
Tekstiler
Kaffebrenneri
Kaffe, te og utstyr

Velkommen til et skattkammer av gaveideer og hjemtilbehør i hjertet av Hamar! I koselige Torggata 51 finner du Hamar Glasmagasin, en gavebutikk som byr på mer enn bare varene – her får du en handleopplevelse som varmer. Enten du er på jakt etter det perfekte bryllupsgaven, en bursdagsoverraskelse eller en liten oppmerksomhet til noen du er glad i; vårt nøye utvalgte sortiment av glass og hjemmeinnredning gjør enhver anledning til noe spesielt.

Hamar Glasmagasin brenner ogsålokal kaffe i eget brenneri som gjennom generasjoner har tilhørt familien bak Hamar Glasmagasin. Fersk kaffe og te i et imponerende utvalg kan kjøpes her, og den fantastiske Hamar-kaffen er stedets mestselgende.

Ta steget inn i en verden av glitrende glass, unike kjøkkenartikler og sjarmerende dekor som forvandler ethvert hus til et hjem. Vårt vennlige personale hjelper deg gjerne med å finne den gave som sier mer enn tusen ord. Dra fra Hamar Glasmagasin med en følelse av å ha oppdaget den perfekte gaven – fordi hver detalj teller når det gjelder å gi fra hjertet.

Interiørbutikk
Leker
Barneutstyr
Gaveideer

Velkommen til Lekehuset, en sjarmerende leketøysbutikk beliggende i hjertet av Hamar sentrum på Strandgata 61, hvor drømmene til enhver liten eventyrer tar form! Innenfor våre dører venter en verden av kreativitet og fantasi, en skattekiste fylt til randen med leker for barn i alle aldre.

Hos Lekehuset forvandles gavejakten til en frydefull opplevelse. Vi byr på et stort utvalg av gaveideer som garantert vil tegne smil på små ansikter. Fra klassiske byggesett og kosedyr til de nyeste trendleker, her finner du gavene som fortsetter å gi glede, lenge etter at pakkepapiret er fjernet.

Ta turen innom for en hyggelig handel der service og et personlig preg står i fokus, og la Lekehuset bli din foretrukne destinasjon for leker som lyser opp barndommens magiske øyeblikk.

Leketøysbutikk
Møbler
Pynt og interiør
Hjem
Velkommen til Kreativ Interiør, din lokale skattkiste av vakre møbler og unike gaveideer beliggende i hjertet av Hamar sentrum, på Østregate 23. Stig inn og la deg omslutte av følelsen av hjem. Hos oss finner du nøye utvalgte gjenstander som vil løfte ethvert rom – fra stuen til soverommet. Utforsk en verden av smakfullt design og funksjonelle møbler som gjenspeiler det nyeste innen interiørtrender. Ser du etter den perfekte gaven? Vårt sortiment bugner av inspirerende gjenstander som vil glede enhver mottaker, og gjøre enhver anledning spesiell. Kreativ Interiør er mer enn bare en møbelbutikk; det er en opplevelse som gjør at du vil komme tilbake, gang på gang, for å finne det neste elementet som vil forvandle ditt hus til et drømmehjem. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å realisere dine interiørdrømmer!
Møbelbutikk
No items found.

MjøsAnker er Innlandets største arbeidsinkluderingsbedrift med over 250 ansatte fordelt på kontorer i hele Innlandet. Vi hjelper mennesker som står utenfor arbeidslivet tilbake i jobb.

Gjennom veiledning, arbeidstrening, arbeidsutprøving og kursing bidrar vi til at enda flere kan komme ut og delta i arbeidsmarkedet. I samarbeid med NAV bidrar MjøsAnker til at nærmere 3000 mennesker årlig får nye muligheter i arbeidslivet eller får avklart sin situasjon på arbeidsmarkedet.

Vi bistår også offentlige og private virksomheter med karrieretjenester og språkopplæring av ansatte.

I MjøsAnker jobber det også ansatte i tilrettelagt arbeid, som produserer en rekke varer og tjenester for våre kunder og samarbeidspartnere. MjøsAnker driver i tillegg flere cafeer og butikker i Hamar og Ringsaker, og her jobber både ansatte med behov for tilrettelagt arbeid, og deltakere som trenger arbeidstrening.

Organisasjon
Damefrisør
Barnefrisør
Drop-in

Midt i hjertet av Hamar sentrum finner du et lite stykke himmel for hår – Desiré. På Strandgata 51 blomstrer denne intime og innbydende frisørsalongen, hvor hver kunde møtes med et smil og ekspertise av Anita Høiby og Torild Sveen.

Desiré er ikke bare et sted hvor flott hår blir skapt; det er en oase hvor både menn og kvinner kan slappe av mens de forvandles. Takket være en prisstruktur som verdsetter både tiden din og den unike behandlingen du mottar, sørger vi for at hver klipp reflekterer både din personlighet og din lommebok. Enten du søker etter det nyeste innen hårstyling eller en klassisk snitt, lar våre dedikerte frisører sine erfaringer flyte for å gi deg en look som er like unik som deg selv. Velkommen til Desiré – der håret ditt får den kjærligheten det fortjener.

Frisør
Garn
Håndarbeid
Gaveideer

Velkommen til Tre nøster, Hamar sentrums skjulte skatt for alle entusiaster av garn og strikking. Plassert i hjertet av byen på Torggata 53, byr vår sjarmerende forretning på en verden av farger og kreativitet. Hos oss kan du drømme deg bort blant hyller fylt med myke garn i alle regnbuens farger og inspirerende tilbehør som setter fart på ditt neste prosjekt.

Våre hyggelige medarbeidere, som deler din lidenskap for kreativt arbeid, står parat til å lede deg gjennom vårt nøye utvalgte sortiment. Enten du er en erfaren håndarbeidsmester eller en nybegynner ivrig etter å lære, har Tre nøster alt du trenger for å bringe dine ideer til liv.

Stikk innom for en hyggelig handel og litt fagprat – vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne de perfekte materialene til ditt neste håndarbeidsprosjekt!

Garn og tekstilbutikk
Kontormøbler
Kontorutstyr
Skjermløsninger / AV-løsninger

Velkommen til Kontorleverandøren, ditt førstevalg for kvalitets kontorutstyr og møbler i Hamar. Vi forstår hvor viktig det er med et arbeidsmiljø som ikke bare er funksjonelt, men også inspirerende. Det er derfor vårt sortiment inkluderer alt du kan tenke deg av kontorløsninger, alle nøye utvalgt for å gi ditt arbeidsrom det lille ekstra. Ta turen til oss på Furnesvegen 81 og oppdag vårt brede utvalg.

Gled deg over gratis parkering rett ved døren – en enkel tilgang til våre trivelige ansatte. Enten du er på jakt etter det siste innen ergonomiske kontorstoler eller den nyeste teknologien for å effektivisere arbeidsflyten, har vi et variert tilbud som garantert vil tilfredsstille dine behov. Stopp innom Kontorleverandøren i dag, og la oss hjelpe deg med å skape et arbeidsområde som både føles og ser bra ut.

Kontorleverandøren er levende opptatt av utviklingen av Hamar som by og derfor også naturlig medlem av Hamar Sentrumsforening.

Møbelbutikk
Pynt og interiør
Dameklær
Gaveideer
Velkommen til et skattkammer av inspirasjon i hjertet av Hamar, Gave & Interiørglede, perfekt anrettet i Torggata 71. Her kan du ta følelsen av hjem med deg, blant nøye utvalgte gjenstander som tilfører varme og personlighet til ethvert rom. Vår butikk er mer enn bare en destinasjon; det er et sted hvor du finner den perfekte gaven til noen du er glad i, eller det lille ekstra til ditt eget hjem. Blant hyllene oppdager du en unik blanding av funksjonelle og vakre ting, fra kjøkkenets gleder til stuekosens tekstilskatter. I Gave & Interiørglede er gaveideer for ethvert hjerte og hjem kun et øyekast unna. Ta del i en verden av smakfullt håndplukkede interiørartikler hvor kvalitet møter kreativitet, og skap et hjem som speiler din egen stil og glede. Gjør hvert øyeblikk hjemme til en anledning verdt å feire.
Interiørbutikk
Gull & Sølv
Gullsmed
Gaveideer
Diamanter

Gullsmed Børke er Hamars desidert eldste butikk og driver fortsatt godt håndverk i en bransje som stolt bærer tradisjoner og kunnskap om gull, sølv og edelstener.
Per Olaf Børke er ivrig fagmann, håndverket er vesentlig og salg av gull, sølv og diamanter er en stor del av butikken.

Gullsmed Børke selger merkevarer, de graverer, reparerer, forgyller og fikser på smykker som måtte ha gått i stykker.
Gullsmed Børke tilbyr også bunadssølv og sølvbestikk, og uansett står Gullsmed Børke for kvalitet og trygghet gjennom generasjoner.

Til bryllup, dåpen og konfirmasjoner er Gullsmed Børke et naturlig godt valg.

Gullsmed
Blomster og dekorasjoner

Velkommen til Astoria Blomster i hjertet av Hamar Sentrum, der skjønnhet og kreativitet blomstrer i Vangsvegen 23. Bli hyllet av en verden fylt med farger og dufter i vår hjemlige og kunstneriske atmosfære, hvor kvalitet alltid står i fokus. Våre erfarne fagfolk kombinerer lidenskap og presisjon for å skape blomster og dekorasjoner som berører hjertet.

I en travel hverdag gjør betalt parkering rett ved vårt sted det enkelt for deg å svinge innom. Enten du trenger en bukett til en elsket eller et floralt innslag til kontoret, så leverer våre sjåfører dine vakre hilsener rett på døren til de heldige mottakere. Oppdag hva Astoria Blomster kan tilføre av glede og farge i livet ditt – besøk oss i dag for en bemerkelsesverdig opplevelse.

Blomsterbutikk
Damefrisør
Drop-in
Herrefrisør

Midt i hjertet av Hamar Sentrum, på Torggata 54, finner du en liten oase av stil og pleie - Team Frisører. Her spirer lidenskapen for hår, helse, og velvære blant hyggelige folk som elsker faget sitt og ønsker intet annet enn å se kundene skinne. Team Frisører venter på deg, enten du er dame eller herre, med en betryggende blanding av profesjonalitet og varm lokalsjarm.

Med enkel online bestilling kan du sikre deg en stund av fornyelse og skjønnhet i en travel hverdag. Behøver du en rask oppfriskning? Drop-in er hjertelig velkomment – din spontanitet møtes med smil og kyndige saksbevegelser. Betal med Visa for enkel og problemfri transaksjon, og nyt fordelene med betalt parkering rett ved døren. Hos Team Frisører er hver klipp, hver farge, et steg mot ditt mest strålende jeg. Velkommen til et frisørbesøk fylt med glede og tilfredshet.

Frisør
Aktiviteter
Turistinformasjon
Friluftsliv
Velkommen til oss hvor du finner ditt neste utendørs-eventyr ventende! Hos Turistforeningen i Strandgata 45 står døren alltid åpen for reiseglade sjeler og eventyrlystne hjerter. Trenger du informasjon om de beste lokale steder å besøke, spennende aktiviteter eller ønsker å planlegge din neste uforglemmelige utflukt? Vi har svarene! Våre hyggelige og kunnskapsrike medarbeidere deler villig vekk insider-tips om alt fra beroligende naturskjønne ruter til hjertebankende adrenalinaktiviteter for alle aldersgrupper. Enten du er alene på gjennomreise, med venner på oppdagelsesferd, eller en familie på jakt etter felles minner, bidrar vi med personlig tilpasset informasjon som gjør ditt opphold i Hamar både innholdsrikt og minneverdig. Kom og besøk oss i Turistforeningen – din portal til det beste Hamar har å by på! Gjør din neste tur til en fortelling verdt å dele.
Organisasjon
Sexleketøy
Gaveideer
Utenom det vanlige
Velkommen til Oss i mellom, en meget spennende butikk i hjertet av Hamar sentrum som garanterer å pirre nysgjerrigheten. Ligger idyllisk til i Strandgata 71, er vi ditt førstevalg når det gjelder å finne noe utenom det vanlige. På jakt etter en gave som bryter med konvensjonene? Vi tilbyr et unikt utvalg av erotiske artikler som vil vekke sansene og skape minneverdige øyeblikk. Hos oss finner du den perfekte gaveideen for den spesielle anledningen, enten det er for å feire kjærligheten, krydre tilværelsen eller bare for å gi hverdagen et lite piff. Vårt diskrete og kunnskapsrike personale er her for å guide deg gjennom vårt utvalg slik at du kan velge det produktet som best snakker til dine eller din partners ønsker. Gjør et besøk hos Oss i mellom – hvor lidenskap og nyttelyst møtes i en verden av oppdagelse.
Erotikkbutikk
Kunst
Kunstutsalg
Kunstutstillinger
Aktiviteter
Underholding

Velkommen til Galleri EKG -et galleri plassert i hjertet av Hamar sentrum på Stortorget 71. Blant maleriene og skulpturene formidlet av over 90 talentfulle kunstnere, kan du la deg henføre av kunsten som oser av liv.

Ikke bare er Galleri EKG Innlandets største galleri med praktisk netthandel, men alle verkene du finner online kan også vurderes i person, omringet av galleriets inspirerende atmosfære. Ta en pause fra hverdagens kjas og mas, og gi deg selv en dose kultur med våre tiltalende kunstverk.

Er du ute etter det perfekte innslaget til din bolig eller kontor? Vårt fagkyndige rammeverksted tilbyr innramming tilpasset dine ønsker og behov. Vi tar oss også av utsmykning av bedrifter og privatboliger. Leter du etter den ideelle bedriftsgaven? Et gavekort fra Galleri EKG gir et innblikk i kunstens verden - den ultimate gest av finesse og smak.

For en mer personlig kunstopplevelse, tilbyr vi privatvisninger – kontakt oss enkelt via sms, telefon eller e-post. La oss berike dine dager med kunstens mangfoldighet her på Galleri EKG.

Kunstgalleri
Spa-Pedikyr med shellac
Neglebehandling
Massasje
Ansiktspleie
Voksing
Velkommen til Karma Velvære – ditt pusterom i hjertet av Hamar, hvor hud og velvære står i sentrum. Beliggende i Seminargata 13, er vi den lille oasen der du kan unnslippe hverdagens jag og nyte en skreddersydd spa-opplevelse. Våre terapeuter møter deg med fagkunnskap og oppmerksomt nærvær, for å sikre at ditt besøk blir en pause fylt med ro og fornyelse. Trenger du en oppkvikkende timeout fra det daglige strevet? Eller kanskje du er på utkikk etter den perfekte gaveideen til noen som fortjener litt ekstra bortskjemming? Karma Velvære tilbyr et bredt spekter av behandlinger som forsiktig vekker sansene og gjenoppretter balansen i kropp og sinn. Hos oss er hver time din time, og vi tilpasser oss etter din timeplan med fleksibel timebooking. Ta kontakt, da vi gleder oss til å åpne våre dører for deg – utenfor de vanlige åpningstidene, om det er det du trenger.
Hudpleieklinikk
Banktjenester

Midt i smørøyet av Hamar Sentrum finner du Sparebanken 1 Østlandet, stedet for alle dine finansielle behov. Beliggende på Torggata 12-14, byr banken på en kombinasjon av tradisjonell sjarm og moderne banktjenester, omfavnet av en lokal atmosfære som skaper tillit og nærhet.

Her møter du et team dedikert til personlig service, klar til å veilede deg gjennom livets økonomiske labyrinter. For din bekvemmelighet er betalt parkering rett ved inngangen, og bankens lokaler er handikapvennlig, slik at enhver kunde får lett tilgang til sine tjenester.

Sparebanken 1 Østlandet er en sterk samfunnsaktør, levende opptatt av Hamar og Hamarregionens utvikling. For befolkningen, for næringen og for de besøkende. Derfor er også SB1 Østlandet en stor bidragsyter til idretten, foreningslivet og kunst- og kulturarenaen

Velkommen til et bankmiljø hvor du virkelig er i fokus!

Bank
Håndarbeid
Syutstyr
Garn
Gaveideer

Oppdag en verden av tekstiler og kreativitet hos Stitsj – din lokale skattkiste av sy- og håndarbeidsmaterialer, beliggende i hjertet av Hamar sentrum gågate (Torggata 63). Enten du er en erfaren syentusiast eller en nybegynner klar til å utforske en verden av stoffer og garn, vil du finne det du trenger hos oss.

Stitsj er ikke bare en sybutikk; det er et kreativt nervepunkt for alle håndarbeidselskere. Vi tilbyr et nøye utvalgt utvalg av høykvalitets bekledningsstoffer som selges i metervare, slik at du kan skape skreddersydde drømmer. Tillegg til vårt imponerende sortiment av garn og strikketilbehør vil definitivt inspirere ditt neste prosjekt.

For deg som verdsetter bekvemmeligheten ved å handle hjemmefra, tilbyr vi også en fullt utbygget nettbutikk. Ta turen innom eller klikk deg inn på våre sider – la Stitsj være din kilde til syglede og håndverksinspirasjon. Vi er mer enn en butikk; vi er din partner i kreativ utfoldelse.

Garn og tekstilbutikk
Turistinformasjon
Aktiviteter
Servicekontor Innlandstrafikk
Sentrum- og Reiselivsadmin.

Opplev Hamarregionen!

Drømmer du om en ferie fylt med byfølelse, strandliv, herregårdsbesøk, fjell og vidder,  naturopplevelser, kultur- og matopplevelser. ? Da er Hamarregionen og stedet for deg! Visit Mjøsa er destinasjonsselskapet som hjelper deg med å planlegge den perfekte reisen.

Vårt nettsted, visitmjosa.no, er fullpakket med tips og inspirasjon. Her finner du informasjon om alt fra sjarmerende småbyer til idylliske gårdsbruk, spennende museer, vakre turruter og unike matopplevelser. Vi hjelper deg med å finne overnattingssteder som passer dine behov, og gir deg oversikt over arrangementer og aktiviteter i regionen.

Mjøsa er Norges største innsjø og byr på et unikt landskap med frodige skoger, bølgende åser og krystallklart vann. Her kan du vandre i naturen, padle på innsjøen, besøke historiske severdigheter eller slappe av på en av de mange strendene, eller serveringsstedene ved dem. Visit Mjøsa – din guide til en uforglemmelig reise!

Organisasjon
Kunst
Kunstutsalg
Kunstutstillinger
Aktiviteter
Underholding
Velkommen til Galleri Hervold, et pulserende hjerte av kreativitet og underholdning, lett tilgjengelig plassert i Vangsvegen 33 i Hamar sentrum. Når du krysser dørstokken, trer du inn i en verden der kunsten ikke bare er en visning, men en opplevelse. Vår samling byr på et rikholdig utvalg av kunstverk fra anerkjente og oppadstormende kunstnere, som fanger og begeistrer besøkendes sanser. Galleriet er mer enn et visningsrom; det er et samlingspunkt for kunstelskere og et sted for aktiviteter hvor du kan dyrke din interesse for kunst, enten gjennom inspirerende workshops eller ved å delta i våre hyppige artist-samtaler. Enten du er på utkikk etter det perfekte kunstverket til hjemmet ditt, eller bare ønsker å fordype deg i skjønnheten og mangfoldet av kunst, vil et besøk hos oss på Galleri Hervold berike din dag. Vi ser frem til å dele vår lidenskap for kunst med deg.
Kunstgalleri
Briller
Linser
Synstest
Øyehelse
Optiker
Velkommen til Interoptik Optiker Ottestad, ditt klare valg for skarpt syn og stilfulle briller, perfekt lokalisert i hjertet av Hamar sentrum på Torggata 32. Hos oss møter du optikere med en lidenskap for faget og en forpliktelse til å gi deg en synsopplevelse i verdensklasse. Våre fleksible åpningstider og sentrale plassering gjør det enkelt for deg å stikke innom, enten det er for en synstest, nye briller eller kontaktlinser. Vi forstår viktigheten av å se bra ut og se verden klart, derfor veileder vårt dyktige team deg gjennom vårt omfattende utvalg av designerbriller og kvalitetslinser, slik at du kan finne det perfekte paret som reflekterer din stil og komplimenterer din livsstil. Hos Interoptik Optiker Ottestad er det vår misjon å sikre at din visjon er i topp stand. Besøk oss i dag – ditt syn fortjener det beste!
Optiker
Ur og klokker
Gaveideer

I hjertet av Hamar sentrum, finner du Ur & Sånn - en forretning rik på historie og ekspertise. Siden 1911, da urmaker O. Johannesen satt i gang tannhjulene, har butikken vært et symbol på tidløs eleganse og kvalitet. Vi har kompetanse til å håndtere alt fra armbåndsur til lommeur og veggur og utfører reparasjoner på nær sagt alt som tikker og går.

Vi har stor respekt for kvalitet og arv og vi elsker jobben vår. Våre tre urmakere står klare til å hjelpe deg. Ur & Sånn er ikke bare et sted hvor tiden forteller sin historie gjennom generasjoners håndverk; det er et skattkammer av gaveideer. Vi er stolt forhandler av er bredt utvalg av kvalitetsur fra Raymond Weil, Tissot, Certina og Seiko.

Ta turen innom og la den hyggelige atmosfæren og kunnskapsrike betjeningen hjelpe deg å finne den perfekte gave eller det unike uret som kan pryde håndleddet eller peishyllen. Hos Ur & Sånn møter tradisjon moderne presisjon, noe som har tjent Hamars borgere gjennom tidene.

Urmaker
No items found.

Velkommen til Kreftforeningen i hjertet av Hamar! Beliggende i den livlige Strandgata 65, er våre lokaler et varmt og innbydende sted hvor engasjement og empati møter deg ved døren. Kreftforeningen er mer enn en organisasjon; vi er et fellesskap av dedikerte individer som arbeider ustanselig for en sak som berører mange.

Her kan du engasjere deg, få støtte og informasjon, eller kanskje finne den perfekte måten å bidra på. Vårt lokale i Hamar sentrum er et sted hvor håp sår rot og vokser til handling. Vårt mål er ikke bare å bekjempe sykdommen, men også å være et lyspunkt og en hjelpende hånd for dem som er berørt. Stikk innom for en kopp kaffe og en prat – sammen gjør vi en forskjell i kampen mot kreft.

Organisasjon
Dameklær
Gaveideer

Velkommen til et skattekammer av stil og eleganse hos Fint i Hamar! Midt i hjertet av byen, i Torggata 55, venter en verden av nøye utvalgte dameklær på å utforske din personlige stil. Vår butikk oser av sjarm og inviterer deg inn til en varm og personlig shoppingopplevelse.

Sjekk også ut vår nettbutikk åpen døgnet rundt med unike flotte klær for kvinner.

Hos Fint tror vi på kvalitet og individualitet, og derfor har vi satt sammen et mangfoldig utvalg av bukser som sitter som støpt, kjoler som lar deg skinne, og strikk som varmer mer enn bare kroppen. Vårt yttertøy gjenspeiler de nyeste trendene, mens vår komposisjon av merker som Co’couture og Munthe venter på å gi garderoben din den unike vrien.

Vi brenner for å gi deg personlig service og veiledning, slik at hvert plagg føles som en del av deg. La oss hjelpe deg å finne dine nye favoritter for alle livets øyeblikk.

Kom innom Fint for en hyggelig handel, og la oss sammen finne klær og tilbehør som får deg til å stråle. ❤️

Klesbutikk
Herreklær
Dameklær
Gaveideer
Elegant klesbutikk midt i Hamar sentrum. Beliggende i hjertet av byen i Strandgata 41, åpnet denne skatten av en klesbutikk dørene vinteren 2021, og har raskt blitt et sted hvor både herrer og damer finner sine nye favorittantrekk. Enten du søker profesjonell skarp dress til jobben, avslappede men stilige fritidsklær eller det perfekte selskapsantrekket, finner du et nøye kuratert utvalg av kjente merker hos Follestad. Atmosfæren er innbydende, betjeningen vennlig, og hyllene bugner av trendsettende moter som uttrykker individualitet og klasse. Follestad er mer enn en butikk; det er et sted for personlig utvikling gjennom mote, med rådgivere klare til å veilede deg gjennom trender og tradisjoner. Med et løfte om Hamars mest utsøkte vareutvalg, står Follestad klar til å kle deg opp for suksess og minneverdige anledninger. Besøk oss og opplev den unike kombinasjonen av mote, service og inspirasjon. Velkommen til Follestad – hvor hver dag er en ny mulighet til å skinne.
Klesbutikk
Gull & Sølv
Gullsmed
Gaveideer
Midt i Hamar sentrum finner du en skattkiste av en butikk - Gullsmed Liberg. På Torggata 44 åpenbarer det seg et rikholdig utvalg av smykker og gaver i glitrende gull og sølv, perfekt for deg som er på jakt etter det lille ekstra. Enten du ønsker å feire en kjærlighetserklæring, markere en spesiell begivenhet eller rett og slett vil glede noen du er glad i, har Gullsmed Liberg gaveideene som får hjerter til å slå fortere. Med et hjerte for håndverk og en lidenskap for skjønnhet, er dette stedet hvor detaljene teller og personlig service står i sentrum. Hver kunde er unik, og hver anledning byr på muligheten til å finne den perfekte gaven. Ta turen innom og la deg forføre av glansen fra gullsmedens verden, en verden hvor tid og tradisjon smelter sammen på mest fortryllende vis.
Gullsmed
Dameklær
Gaveideer

Velkommen til Safari Fashion House – et skjønnhetseldorado for den moderne kvinne midt i hjertet av Hamar sentrums gågate. Hos oss kan du umiddelbart kjenne pulsen av de siste motetrendene. Safari er ikke bare en klesbutikk, det er en destinasjon hvor hver kleshenger forteller en historie om stil og eleganse.

Å kle seg er en kunst, og vårt kuraterte utvalg av dameklær taler til hver kvinne som ønsker å uttrykke sin unike personlighet. Med et øye for detaljer og kvalitet, inviterer vi deg til å utforske et utvalg som hyller både det klassiske og det samtidsaktuelle. La våre personlige stylister hjelpe deg å finne de perfekte plaggene som løfter din hverdag og forvandler anledninger til uforglemmelige øyeblikk.

Opplev Safari Fashion House – for en garderobe som gir deg selvtillit og klær som du kan leve og forelske deg i. Steg inn i vår verden av mote, hvor enhver shoppingtur blir til en skattjakt. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Klesbutikk
Briller
Linser
Synstest
Øyehelse
Optiker

Optiker Giset skilter med 65 års fagkompetanse, nye lokaler
og har øyehelsen i fokus.  

Optiker Giset har et bredt spekter av briller og sliper mesteparten
av glassene sine selv i butikken på Hamar. Og så har de et
stort utvalg solbriller. Optiker Giset lodder og skrur, justerer,
reparerer og tilpasser. Det er sjelden din øyehelse ikke kan
få den hjelpen den trenger hos Optiker Giset.

Det er fagkunnskap med øyehelse i fokus og ærlighet til deg
som kunde som skaper tryggheten du skal ha hos Optiker.

Ta synsprøven! Uavhengig om du tror du trenger briller eller ikke.
Øyehelsen bør prioriteres på lik linje som kroppshelsen din.
Du går til legen - du går til Optikeren.

Optiker Giset er uavhengig og kjøper produkter hvor de selv vil
vil, nettopp for å ha ha bredde i varesortimentet og det å kunne være i
stand til å hjelpe alle.


Optiker
Dameklær
Gaveideer

Velkommen til Oh Happy Day, din lokale klesperle i hjertet av Hamar sentrum, beleilig lokalisert i Torggata 43. Når du åpner døren til vår butikk, trer du inn i en verden av stil, komfort og individualitet. Hos oss finner du nøye utvalgte plagg som fremhever din personlige stil og bringer et smil til din hverdag.

Våre hyller og kleshengere bugner av klær som taler til enhver smak og anledning. Enten du er ute etter det siste innen trend, et klassisk snitt, eller noe unikt som får deg til å skille deg ut, har vi noe som passer for deg. Vi tar stolthet i å tilby et mangfoldig utvalg av klær, der kvalitet og varighet alltid er i forgrunnen.

Kom innom Oh Happy Day og finn din neste skatt. La garderoben din reflektere de glade øyeblikkene i livet, med klær som snakker for seg selv. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Klesbutikk
Hudpleie
Massasje
Håndpleie
Ansiktspleie
Gaveideer

Velkommen til Alles Velvære! 

Hos Linda Dufseth Larsen og Grete Skaret finner du ro og velvære, som kvinne - og som mann. Det er velvære for alle på Alles Velvære.
Linda og Grete er offentlige godkjente fotterapeuter og hudpleiere, og driver også med det meste innen hudpleie, massasje, hårfjerning, farging av vipper og bryn.

I innbydende lokaler på hjørnet av Bekkegata Grønnegata holder Alles Velvære til, og de driver tradisjonelt. I et travelt kryss, er det allikevel ro og deilige dufter som preger sansene når du entrer døren.

Det er enkelt å parkere i nærheten av Alles Velvære enten på gateplan eller tilstøtende parkeringsplasser i nærheten, og damene stenger ikke nødvendig vis døra om du aller helst skulle hatt en time etter kjernetid kl. 16:00. Her møter du en fleksibel holdning fra damer som brenner for faget sitt.

Alles Velvære har kunder fra før konfirmasjonsalder til noen kunder over 90 år, og det er stadig flere menn som finner veien inn i velvære-verdenen.

Velvære er en fantastisk gave, og på Alles Velvære kan du enkelt og greit gjøre unna favorittgaven til din hjertens utkårede med gavekort på en times sjelefred.

Velkommen til Alles Velvære ! 

Hudpleieklinikk
No items found.

Velkommen til Hamars egen radiostasjon, der lokale vibber og god musikk møtes! Hamarradioen er kanalen hvor byens puls blir fanget og sendt ut på eteren. Som en vital del av Hamars næring- og kulturliv, tilbyr Hamarradioen en unik blanding av underholdning og relevant informasjon for alle som er interessert i lokalsamfunnet. Hamarradioen har som målsetting å skape god radio av alt det positive som skjer i vår region.

Hamarradioen er spesielt opptatt av formidling av kultur og arrangement i byen og regionen, og våre gjester er ofte resultat av dette. Det er viktig for oss at folk får formidlet gode arrangement og tiltak gjennom oss - det folk brenner for.

Hamarradioen formidler radio til mer enn 20.000 lyttere i uka, og gjennom vårt nettverk som en del av Lokalradioene treffer vi ukentlig mer enn 70.000 lyttere fra Eidskog i sør til både lengst nord i Gudbrandsdalen og Østerdalen.

Hamarradioen sender både på FM og DAB og vi utvider gjerne vårt innhold med gode tips fra våre lyttere. Tips oss på: post@radioenen.no

Vi lover i retur både god stemning og enda bedre lydspor!

No items found.

I hjertet av Hamar Sentrum, i Grønnegata 64, ligger Kilde - et dynamisk medieselskap som bringer friske perspektiver og innovative ideer til det kreative landskapet. Med et pulserende miljø som omfavner mangfold og kreativ tenking, opererer Kilde ikke bare som en tradisjonell medieaktør, men som et samlingspunkt for historiefortellere og visjonære sinn.

Sommersuset fra Mjøsa og Hamars historiske sjarm har inspirert Kilde til å forme medieinnhold som resonnerer med lokalsamfunnet og fanger oppmersomheten til et vidstrakt publikum. Et besøk til deres forretningslokale byr på et glimt inn i fremtiden for medieproduksjon, der banebrytende teknologi og menneskelig kreativitet kolliderer for å skape opplevelser som engasjerer og underholder. Velkommen til Kilde, hvor hver fortelling begynner med en gnist av inspirasjon.

Organisasjon
Pynt og interiør
Dameklær
Hjem
Utenom det vanlige
Gaveideer
Velkommen til Icon Retro, et skattekammer av antikviteter som lokker deg inn i hjertet av Hamar sentrum på Åkersvikvegen 1. Her vandrer du blant åndedraget fra en svunnen tid, hvor hvert objekt forteller en unik historie og tar deg med på en reise tilbake til en verden utenom det vanlige. Står du fast i gave-jungelen? La Icon Retro være din guide til den perfekte gaveideen. Med et bredt utvalg av vintage perler, er det noe her for enhver smak, enten det er for den nostalgiske sjelen eller den som setter pris på tidløst design. Som en hyggelig hyllest til fortiden, gjør Icon Retro det enkelt å finne det lille ekstra som forvandler et hjem til et levende museum av skjønnhet og sjarm. Stikk innom og la deg forføre av atmosfæren som kun en autentisk antikvitetsbutikk kan tilby.
Antikvitetsbutikk
No items found.

Velkommen til Hamar – Innlandets urbane hjerte! En hovedpuls i regionen, hvor glede og minner skapes hver eneste dag gjennom ulike møteplasser.

Hamar er Innlandets største by og et vitalt sentrum for Hamarregionens nærmere100.000 innbyggere. Med sentral beliggenhet vel en time fra Oslo, et mangfoldigkultur- og idrettsliv, og gode oppvekstvilkår, er Hamar en attraktiv by i vekst. Og det hele toppes med et attraktivt nærings- og handelsmiljø og restauranter, puber og utsteder som får pulsen til å slå litt ekstra. Og nærheten til Mjøsa kan ikke beskrives, den må oppleves.

Når vi sier at vi er et urbant hjerte, er det fordi vi ønsker å legge til rette for at både innbyggere og tilreisende skal trives ekstra godt. Og det er kanskje det vi er aller best på; å dele gode opplevelser gjennom å møtes. Det er derfor vi også sier at her er det nærhet til det meste. Vi har kort vei til alt, og vier samtidig nære resten av verden gjennom vei og bane.

Vi kommer nærmere hverandre på mange måter i Hamar, og sjelen vår er en blanding av tradisjon og fornyelse. Vi er stolte av historien vår og det vi står på skuldrene av, samtidig som vi tør å ta sats for å utvikle oss for fremtiden.

Vi håper du også kommer nær oss gjennom tilbud og tjenester, ord og toner, liv og røre. Det er i møtet mellom mennesker magien oppstår.

Ingen funnet...
Prøv med annet søk eller filtrering

Ønsker du å liste opp butikken din her?
Meld deg inn i Hamar Sentrums Forening