Åpningstider i Hamar sentrum
Shopping
Feb 21, 2024

Åpningstider i Hamar sentrum

Her finner du ut om åpning og stengetider i Hamar sentrums butikker, barer og restuaranter.

Åpningstider i Hamar sentrumÅpningstider i Hamar sentrum

Skrevet av

Alle butikker har åpent på samme tid

I Hamar opererer butikker flest etter en kjernetid hvor alle garantert vil ha åpent – det magiske tidsvinduet er fra 10.00 til 17.00 på hverdager. Dette er tiden hvor du kan være sikker på at du møter åpne dører og kan gjøre alt fra impulskjøp til veloverveide investeringer – uten stress.

Shopping utenom kjernetiden?

For tidlige fugler som gjerne vil klemme inn litt shopping før dagens plikter, og for kveldsshoppere som trenger å tøye tiden litt, frykt ikke: Enkelte butikker åpner dørene tidligere og holder det gående frem til kl. 18.00. Dermed kan du passe inn en butikkrunde før kontortiden eller kapre dagens siste kupp rett etter arbeidstid. Søk gjerne på Google Maps etter type butikk og velg "Åpen nå" i filteret.

Barer og restauranter

Når det kommer til restauranter og barer, er repertoaret så variert som menyene de tilbyr. Fra morgen til kveld finner du et spisested som matcher dine tidspunkter for sult eller sosialt samvær. Det er verdt å merke seg at mens handelen har sine tidsrammer, tar gastronomien og utelivet et friere grep om klokken frem til eventuelt krana stenger for natten.

Slik finner du eksakte åpningstider

Her er to måter du kan finne ut dette på:

  • Gå til oversikten Butikker, klikk inn på ønsket butikk for å finne åpningstider. Her finner du alle butikker som er medlem i Hamar Sentrums Forening.
  • Gå til Google Maps og søk opp bedriften du vil besøke. Åpningstidene her er som oftest korrekte.

Så, enten du er en planlegger, en spontan sjel, eller noe midt imellom, har Hamar sentrum en timeplan som kan fungere for deg. Og for alt det andre livet kaster din vei, husk, morsomt nok, at tiden er på din side i Hamars sentrum.

gode tilbud i Hamar sentrum på epost

Registrer din epost nedenfor.
Få tilsendt tilbud fra unike butikker i trivelige Hamar sentrum.

KOMMER SNART
Utmerket! Vi vil sende deg supre tilbud etter hvert.
Upps... Noe gikk galt. Prøv igjen.
SMS med tilbud i Hamar sentrum