Hamar-kortet

Gavekortet for butikker i Hamar sentrum

En super gave som inviterer til en unik handleopplevelse i vårt trivelige bysentrum i Hamar, hvor man finner du et rikt utvalg av velvære, unike nisjebutikker til større kjedebutikker.

Fordeler:

Enkelt for deg
Fleksibelt for mottaker
Spennende utvalg av butikker
Støtter vårt trivelige bysentrum

Kjøp Hamarkortet - valgfri sum

Få gavekortet på din epost.
Spørsmål? Se ofte stilte spørsmål.

Tjenesten levert av Gifty.

gave

Om gavekortet

Med dette fleksible gavekortet har mottakeren friheten til å velge blant et stort utvalg forhandlere i hjertet av Hamar. Enten det er for å friske opp garderoben, nyte lokale delikatesser, finne den unike gjenstanden hos en nisjebutikk, eller skjemme bort seg selv med en velværetjeneste, er Hamar Sentrum gavekortet det perfekte valget for å tilby en personlig og fleksibel gaveopplevelse.

Gavekortene kan benyttes på alle butikkene du finner opplistet nedenfor og vi tillegger gradvis flere steder som du kan bruke gavekortene på. Selvfølgelig også hos våre sponsorer som du ser nedenfor.

Hamar Sentrum er selve hjertet i Hamarregionen, hvor nisje-butikker, faghandel, kvalitetsbutikker og personlige drivere - som brenner for å være en vesentlig del av din opplevelse av Hamar. Vi sørger for et mangfold og et levende bysentrum. Et bredt utvalg fra detalj-handel til service-butikker for velvære, kropp og sjel sørger for at du får alt du trenger – i Hamar Sentrum.

Slik fungerer det

  1. Klikk Kjøp nå, velg sum og fullfør betalingen
  2. Motta gavekortet umiddelbart på epost
  3. Gi gavekortet til den heldige
  4. Ta med gavekortet til en forhandler opplistet nedenfor
En allsidig gave som byr på en spennende oppdagelsesferd i unike nisjebutikker. Unnagjort på 1-2-3!

Benytt gavekortet - steder i Hamar sentrum

Klikk inn på en forhandler for å lese mer
Restaurant
Pizza
Kose seg
Øl og vin
Lunsj

Velkommen til Pizzanini, en sjarmerende legendarisk pizzarestaurant midt i hjertet av Hamar sentrum. Når lysten på et deilig måltid melder seg, er vår koselige restaurant i Torggata 24 stedet å besøke. Her kan du slappe av og virkelig kose deg med venner eller familie over en av våre rykende ferske pizzaer, laget fra bunnen av med kjærlighet og de fineste råvarer.

Hos Pizzanini forstår vi at god mat er mer enn bare næring; det er en grunn til å samles og skape minner. Derfor sørger vårt vennlige personale for at hver gjest føler seg velkommen og ivaretatt, fra det øyeblikket du trer inn i varmen fra vårt livlige pizzakjøkken til det siste, tilfredsstillende biten av din håndverkspizza. Bli med oss for en autentisk smak av Italia, rett her i Hamar. Gled deg til et avslappende avbrekk fra hverdagen, i en atmosfære der hver dag føles som en spesiell anledning.

Restaurant
Kaffebar
Kaker og hvetebakst
Lunsj
Kose seg
Pynt og interiør
Midt i vakreste delen av Hamar finner du et fristed og møteplass hvor kos er nøkkelordet – Larsen Kafe. Beliggende midt i Strandgata, er dette stedet en perle for kaffeelskere og livsnytere. Bli møtt av en varm atmosfære og den innbydende duften av spesialkaffe, håndverket til Larsens dyktige baristaer. Ta et vel fortjent pusterom og sett deg ned med utsikt gjennom de store vinduene – føl kraften i bypulsen uten å la været berøre deg. Mens øynene dine tar inn det livlige bylivet, kan du suge inn roen fra en komfortabel krok hos Larsen Kafe. Her kan du ikke bare kose deg med en kopp ferskbrygget kaffe, men også la deg friste av både interiør og klær, nøye utvalgt for å gi deg den lille ekstra gleden. Hos Larsen Kafe finnes det ingen aldersgrenser. Alle som trer inn, fra den yngste til den eldste, skal kjenne seg hjemme og velkommen. Når livet krever en pause, er Larsen Kafe ditt pusterom.
Kafe
Kaffebar
Kaker og hvetebakst
Kaffe, te og utstyr
Lunsj
Kose seg
Velkommen til Cafe Gravdahl, en av Hamar sentrums koseligste kaféer, hvor varmen fra vårt vennlige personale kun matches av den fristende aromaen av ferskbrygget kaffe. Beliggende på Torggata 32, er Gravdahl et populært samlingspunkt for både lokale og tilreisende. Når du trer inn i vår sjarmerende kafé, vil du oppdage et sted hvor tiden synes å stanse. Her kan du nyte et mangfold av hjemmebakte kaker, nysmurte smørbrød, og selvfølgelig – en utmerket kopp kaffe. Vi legger vår stolthet i å bruke lokale råvarer, og hver munnfull reflekterer regionens rike smaker. Enten du er på utkikk etter et sted for en rolig lunsj, et møte over deilig kaffe, eller et avslappende pusterom i hverdagen, er Cafe Gravdahl stedet å gå. Drop by og la oss gjøre dagen din litt lysere – en kaffekopp om gangen.
Kafe
Verktøy
Velkommen til AB Jernvare, Hamar sentrums skattkiste for alle som er begeistret for verktøy og praktisk håndarbeid. Med over 13.000 forskjellige duppeditter på lager, er vi et mekka for mekkere. Hos oss på Østregate 32 finner du akkurat det du trenger for å realisere dine prosjekter, store som små. Fra de siste nyvinningene innen kraftig elektroverktøy, til de fineste detaljene i vårt sortiment av manuelle redskaper, står vårt hyggelige personale klare til å bistå deg med veiledning og eksperttips. Vi forstår viktigheten av både kvalitet og funksjonalitet. Ta turen innom for en hyggelig prat, bli inspirert av vårt brede utvalg, og kanskje vil våre omhyggelig utformede verktøy bli den neste store bidragsyteren i ditt skaperverk. Hos AB Jernvare er både kvalitet og kunnskap alltid innen rekkevidde.
Jernvareforhandler
Herrefrisør
Barbering

Velkommen til Cut Throat Barbershop – Hamar sentrums skjulte perle for herrer som verdsetter tradisjonelle barberkunster og moderne styling. Plassert sentralt i hjertet av byen, på Torggata 41, er vår barbershop mer enn bare en barbershop; det er en opplevelse av håndverk og stil.

Her finner du dyktige barberere med en genuin lidenskap for sitt håndverk, klar til å gi deg en presis klipp, formidle siste hårtrender, eller skape den klassiske barberopplevelsen med varme håndklær og skarpe barberkniver. Vi ved Cut Throat Barbershop tilbyr en avslappende atmosfære der du kan trekke pusten mens vi tar vare på ditt utseende.

Bli med i vår eksklusive krets av kunder som allerede stoler på vår ekspertise. La oss gi deg det lille ekstra slik at du kan gå ut av døren med nytt mot og en stil som vekker oppmerksomhet. Bestill din time i dag – din neste stil begynner hos oss.

Frisør
Dyr, hund og katt
I hjertet av Hamar Sentrum, i livfulle Torggata 56, ligger Anitas hund og katt – en skattekiste for enhver dyreentusiast. Dette er stedet hvor kjærligheten for våre firbeinte venner går hånd i pote med kvalitet og omsorg. Leter du etter det perfekte utstyret til din hund eller katt? Anitas hund og katt tilbyr et bredt utvalg av produktene som får haler til å logre og mjauende munnviker til å smile. Med praktisk betalt parkering rett ved døren, er besøket ikke bare en glede for din pelskledde venn, men også en fryd for deg. Butikken ønsker alle velkommen med åpne armer; den er barnevennlig, handikapvennlig og selvsagt, dyrevennlig. Når det kommer til betaling, er det enkelt og bekymringsfritt. Sveip ditt Visa-kort, og vips, er både du og din firbeinte følgesvenn et skritt nærmere nye eventyr – takket være Anitas hund og katt, din dedikerte partner i dyreomsorg.
Dyrebutikk
Spa
Hudpleie
Fotpleie
Voksing
Ansiktspleie

Velkommen til Hvil Vingene Dagspa, ditt lille pusterom i Hamar sentrum, lokalisert i hjertet av byens ro på Parkgata 13. La byens kjas og mas bli et fjernt minne idet du krysser terskelen til en oase av ro, hvor helse og velvære er vår høyeste prioritet. Hos Hvil Vingene Spa tilbyr vi en rekke behandlinger som er nøye utformet for å fornye kropp og sinn.

Våre erfarne terapeuter bruker kun de fineste naturlige produktene, og sørger for at hver behandling tilpasses dine unike behov. Enten det er en beroligende massasje, en oppfriskende ansiktsbehandling, eller en revitaliserende kroppsskrubb, er vårt mål å hjelpe deg med å finne din indre balanse og og glede. Ta det første steget mot en ny du, og opplev ultimat avslapning hos Hvil Vingene Dagspa. Ditt velværehjem venter på deg.

Husk: Vi har gavekort ;)

Spa
Foto

Velkommen til Holland Atelier og Foto, din lokale fotobutikk i Strandgata 33 - i hjertet av Hamar sentrum.

Produkter og tjenester:
Stort utvalg rammer, album og tilbehør.
Scanning av dias-negativer
Passfoto, drop-in
Reparasjon av gamle bilder.
Barnefoto og portrettfoto.

Bilder fra mobil lager du lett på våre maskiner selv - ferdig på 1-2-3-

Et bilde på skrå - et bilde på snei - et bilde ønsker alle seg!
Dine bilder er gode minner.
Vi hjelper deg med tips og råd for å få de beste resultater.

Fotobutikk
Dameklær
Utenom det vanlige
Brystproteser
Kompresjonstøy
Alle størrelser

Velkommen til Lille Lone, din nye favoritt klesbutikk som ligger hjertelig til i Hamar sentrum på Strandgata 55. Når du trer inn i våre dører, blir du møtt av en verden full av stil og kvalitet. Her finner du nøye utvalgte klær som speiler de nyeste trendene og klassiske snitt som aldri går av mote. Vi har klær i alle størrelser, samt ting utenom det vanlige som kompressjonstøy, brystproteser med mer.Vi i Lille Lone forstår verdien av personlig preg og ønsker å bidra til at hver enkelt kunde finner plaggene som ikke bare kler dem, men også utstråler individuell stil og komfort. Enten du er på utkikk etter hverdagsantrekket som løfter humøret, et elegant grep for den spesielle anledningen, eller bare er nysgjerrig på hva sesongens mote har å by på, vil vårt vennlige team sørge for at du forlater butikken med et smil og klær du elsker. Kom innom Lille Lone i dag, og kle deg til den du er og det livet du lever!

Klesbutikk
Gi Hamar sentrums gavekort som gave til en du er glad i

Ofte stilte spørsmål

Her er de vanligste spørsmål vi får. Se om du finner svar på det du lurer på.

Hvor lenge er gavekortet gyldig?

Gavekortet er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdatoen. Dette gir deg god tid til å planlegge shoppingen din i fred og ro innenfor dette tidsvinduet. Vi ønsker at du skal ha en fleksibel og stressfri opplevelse med ditt gavekort, slik at du kan benytte det når det passer deg best.

Hvor kan gavekortet brukes?

Gavekortet tilbyr deg en fantastisk frihet til å utforske en variert rekke av butikker og tjenester innenfor Hamar sentrum. Det kan benyttes i alle butikker og foretak opplistet ovenfor.

Dette inkluderer en bred palett av shoppingmuligheter, fra mote og skjønnhet til hobby og fritid, samt en rekke spisesteder og kaféer. Med vårt gavekort i lommen, har du tilgang til et rikt utvalg av opplevelser og innkjøpsmuligheter.

Vi jobber stadig med å legge til flere steder hvor gavekortet kan benyttes. Sjekk derfor innom igjen på denne siden da vi alltid vil holde den oppdatert.

God handling!

Hva er minimum og maksimumsbeløp?

Minimumsbeløpet for kjøp av gavekort er satt til 100 kr, noe som gjør det til en tilgjengelig og praktisk gaveidé for alle anledninger. Det er ingen grense for maksimumsbeløp så her kan du slå deg løs.

Kan et gavekort brukes på flere handleturer?

Ja, absolutt! Våre gavekort er designet for å gi både fleksibilitet og bekvemmelighet.

Du trenger ikke å bruke hele beløpet på gavekortet i én omgang; det kan definitivt benyttes på flere handleturer. Dette betyr at om du ikke bruker hele beløpet på gavekortet ved første bruk, vil restverdien være tilgjengelig for fremtidige kjøp inntil kortets gyldighetsdato eller til saldoen er brukt opp. Det gir deg friheten til å nyte dine favorittbutikker og tjenester i ditt eget tempo, og sørger for at du får mest mulig ut av gavekortet på en måte som passer best for deg.

Husk å sjekke gjenværende saldo for å holde oversikt over dine midler, slik at du kan planlegge dine kjøp deretter.

Kan gavekortet brukes på salg og tilbudsvarer?

Ja, gavekortet kan uten problemer brukes til å kjøpe salgs- og tilbudsvarer.

Dette gir deg friheten til å utforske de beste tilbudene og rabattene som butikkene tilbyr, uten noen restriksjoner knyttet til bruk av gavekortet. Enten det er sesongbaserte salg, spesielle kampanjer eller tilbudsdager, kan gavekortet benyttes akkurat som kontanter eller et betalingskort i de tilsluttede butikkene og tjenestene.

Dette er en flott måte å maksimere verdien av gavekortet på, ved å kombinere det med de gode kjøpene du finner, slik at du får enda mer ut av shoppingopplevelsen.

Hvordan ser gavekortet ut?

Gavekortet kommer umiddelbart på epost etter du har bestilt. Du kan deretter velge om du vil skrive det ut eller gi det elektronisk til den heldige som skal få det.

epost

Annet spørsmål?

Finne du ikke svar på det du lurer på? Kontakt oss.

Gi Hamar sentrums gavekort som gave til en du er glad i

💚
Takk til sponsorer av gavekortet

Med hjelp av disse har det blitt til